Ely Hackmann, de winnaar van de prijsactie in augustus 2015, kreeg een Micro Drone 2.0 van Drones.nl uitgereikt na het beantwoorden van de prijsvraag: 'heb je een drone'? Zijn antwoord was nee, maar inmiddels heeft hij er twee.

Yuneec

Ely was erg blij met de Micro Drone 2.0 en zag dit als als een handig opstapje naar het gebruik van grotere drones. De controle over de drone bleek eenvoudig waardoor de overstap gemaakt kon worden naar de Yuneec Q500+ Typhoon 4K. De eerste beelden zijn inmiddels een feit en wij zijn dan ook benieuwd hoe dit in de toekomst gaat uitpakken.

Nijkerk Nieuws

Ely is daarnaast actief met zijn nieuwswebsite Nijkerk.nieuws.nl en heeft de ambitie om in de nabije toekomst gebruik te maken van drones bij verslaggeving. Wanneer de regelgeving hier soepeler in wordt zal het niet lang duren voordat de eerste drone nieuwsvideo van Ely verschijnt.

Veilige vlieguren

Wij vinden het erg leuk om te zien dat Ely zijn plezier heeft gevonden in onze gedeelde hobby. We wensen hem daarnaast heel veel succes en veilige vlieguren toe met zijn Q500+ Typhoon 4K en mogelijke toekomstige drones. Ely-hackmann-yuneec-q500+-4k-615x350Ely-hackmann-yuneec-q500+-4k-615x350

0 Reacties

    Plaats een reactie