Tijdens de winactie van augustus 2015 vroeg Drones.nl: Heb je een drone? Deelnemers maakten kans op de Micro Drone 2.0 quadcopter. Van alle deelnemers is Ely Hackmann uit Nijkerk als gelukkige winnaar uit de bus gekomen. Vandaag zochten wij hem op om zijn prijs persoonlijk te overhandigen. winactie_hebjijeendrone_PRIJS_615x450.

Winnen

Blij verrast, was Ely toen hij hoorde dat hij de Micro Drone 2.0 had gewonnen. Hij valt in de categorie van mensen die nooit wat winnen en was daarom extra blij met zijn prijs. De Micro Drone 2.0 is een ideaal opstapje voor Ely om alvast de controle over de drone te leren kennen en wat ervaring op te doen.

Yuneec drone

Ely is eigenaar en redacteur van nieuws website Nijkerk Nieuws. Zijn website biedt het lokale nieuws uit voor de stad Nijkerk. In de toekomst wil Ely graag drones inzetten bij de verslaggeving en denkt daarbij aan het kopen van een drone van het merk Yuneec. Deze drones beschikken over de mogelijkheid om in een 4K resolutie te filmen en worden daarnaast standaard voorzien van een steady-grip waarmee ook stabiele beelden vanaf de grond geschoten kunnen worden.

Veilig vliegen

Wij wensen Ely heel veel succes en veilige vlieguren toe met zijn Micro Drone 2.0 en hopen dat hij veel plezier beleeft aan zijn nieuwe hobby!

Nieuwe winactie!

Heb jij niet gewonnen? Geen zorgen! Inmiddels is er alweer een nieuwe winactie gestart waarbij je kans maakt op een Parrot Jumping Sumo. Meedoen is simpel: ga naar win.drones.nl en geef aan of jij drones een bedreiging vindt voor de privacy. De actie loopt t/m woensdag 30 september 2015 en de winnaar wordt op donderdag 1 oktober bekend gemaakt via Facebook. parrot_mini_drones_jumping_sumoparrot_mini_drones_jumping_sumo

1 Reacties

  1. Droneboy996

    Gefeliciteerd Ely!

Plaats een reactie