DJI heeft aangekondigd binnenkort met haar eigen FPV monitor te komen. De nieuwe CrystalSky monitor is beschikbaar in twee formaten, heeft een extra helder scherm en heeft natuurlijk een naadloze integratie met DJI's GO app.

Brightness

DJI's CrystalSky monitor is speciaal ontworpen voor outdoor gebruik. Het apparaat heeft een helder scherm dat extra goed zichtbaar is bij invallend zonlicht. Met een Brightness van 2000 cd/m² is het scherm vier keer zo sterk als dat van reguliere smartphones en tablets.

DJI presenteert CrystalSky FPV monitor

HDMI

DJI's CrystalSky monitor is voorzien van een HDMI output, zodat de live videobeelden ook direct op een FPV bril of andere display kunnen worden weergegeven.

Lange speelduur

De CrystalSky wordt gevoed door middel van een 4920mAh 2S LiPo accu. Volgens DJI heeft de accu een langere afspeelduur in vergelijking met andere mobiele apparaten. Ook is de voeding afgestemd op gebruik onder extreme weersomstandigheden. CrystalSky kan gebruikt worden onder temperaturen zo koud als -20°C graden of zo warm als 40°C.

DJI presenteert CrystalSky FPV monitor

Dual MicroSD slot

De CrystalSky monitor is voorzien van een dual slot voor twee MicroSD geheugenkaarten. Hierdoor is de opslagcapaciteit dubbel zo groot en kun je opnames nog beter archiveren. Via de MicroSD slots kun je niet alleen bestanden opslaan, maar ook afspelen.

DJI presenteert CrystalSky FPV monitor

2 formaten

CrystalSky is verkrijgbaar in twee formaten: 5.5 inch en 7.85 inch. Prijzen en beschikbaarheid worden binnenkort bekend gemaakt.

DJI presenteert CrystalSky FPV monitor

Compatible

CrystalSky is compatible met DJI's Mavic, Phantom, Inspire en Matrice-series.

DJI presenteert CrystalSky FPV monitor

CES 2017

CES, de grootste beurs op het gebied van consumentenelektronica ter wereld, is jaarlijks de plek waar fabrikanten nieuwe producten presenteren. CES 2017 wordt momenteel - van 5 t/m 8 januari 2017 - gehouden in Las Vegas, Nevada.

DJI

Natuurlijk kan DJI niet achterblijven en presenteerde de dronegigant ook weer diverse nieuwe producten, versies en functies. Zo presenteerde DJI ook een nieuwe look voor OSMO Mobile en de nieuwe iPad app Ground Station Pro.

0 Reacties

    Plaats een reactie