DJI heeft een nieuwe variant gepresenteerd van haar OSMO Mobile. Vanaf nu is de smartphone stabilisator ook verkrijgbaar in een frisse zilveren editie.

Zilver

Tijdens de CES 2017 in Las Vegas toont DJI de nieuwste editie van haar OSMO Mobile. De nieuwe variant onderscheidt zich enkel op het gebied van kleur. De nieuwe variant is zilverkleurig en uitgevoerd met witte details.

DJI geeft OSMO Mobile een nieuwe look

OSMO Mobile

DJI's OSMO Mobile is een handheld gimbal stabilisator welke je smartphone omtoveren tot een professionele camera die garant staat voor extreem strakke shots. De Chinese dronefabrikant kondigde OSMO Mobile aan in augustus 2015, tegelijkertijd met de OSMO+ camera.

DJI geeft OSMO Mobile een nieuwe look

Studio Mode

Naast een frisse nieuwe look, brengt DJI nog iets nieuws voor haar OSMO-serie. Het bedrijf introduceert "Studio Mode", een feature voor de DJI GO app, die je gebruikt voor bediening van de OSMO. Deze nieuwe functie geeft je selfies een boost door het gladstrijken van je huidtinten en het smaller en dunner maken van je gezicht.

CES 2017

De nieuwste OSMO Mobile is te zien op de CES 2017. Consumer Electronics Show 2017 wordt gehouden van 5 tot 8 januari 2017 in Las Vegas, Nevada.

0 Reacties

    Plaats een reactie