Elon Musk is weer aan het bouwen. Dankzij dronepiloot Flybrandenburg kun je zien hoe ver Tesla's Berlijnse Gigafactory is al is, met extra details en spannende camerahoeken.

Mavic 2 Pro-beelden

De in Duitsland gevestigde dronepiloot Daniel (@flybrandenburg) bezoekt elk weekend de uitgestrekte Berlijn-Brandenburg site van Tesla's aankomende Gigafactory. Hij vliegt daar met zijn DJI Mavic 2 Pro-drone, die exclusieve details toont van de voortgang van de bouw. De fabriek moet uiteindelijk de grootste in zijn soort worden.


Video

De video hierboven werd opgenomen op zondag 25 april 2021. Dit was ongeveer een week nadat Tesla de vergunningen had gekregen om buizen te leggen voor riolering, regenwater en elektriciteitskabels. Het laat goed zien hoe ver de fabriek al gevorderd is en hoe ongelofelijk veel ruimte deze bouw in beslag neemt.

Paradepaardje

De fabriek begint later dit jaar met de productie van de elektrische crossover Model Y, Tesla's nieuwe paradepaardje. Eerder dit jaar deelde Musk zelf op Twitter een dronevideo waarop te zien was hoe enorme hoeveelheden sneeuw de daken van de fabrieksgebouwen bedekken.

0 Reacties

    Plaats een reactie