Just Eat gaat samen met Manna Drone Delivery voedsel bezorgen in Ierland per drone. Nadat er al eerder plannen bekend waren gemaakt, is de dienst recent gestart in Galway, Ierland.

Voedsel per drone

Cateraar Just Eat is begonnen met het aanbieden van bezorgingen met drones in Galway, Ierland. De drones zullen voedsel en producten van Camile Thai en Tesco leveren, wat natuurlijk er handig is in de huidige situatie. In het oude plan zou Ben en Jerry's ook onderdeel zijn van het project, maar dat lijkt nog even on hold te staan.

Manna Aero-drones

De bezorgdienst zal gebruik maken van Manna Aero's bezorgdrones. De drones kunnen voedsel binnen een straal van 2 km afleveren in minder dan drie minuten. Ze vliegen van restaurants naar drop-off points op een hoogte van 80 meter en met een vliegsnelheid van meer dan 80 km / u. Het gaat om een quadcopter-model met twee motoren op elke arm en een maximale snelheid van

Just Eat begint met bezorging per drone in Ierland

Toekomst

Voorlopig zullen de drones alleen kleine mandjes met goederen erin bezorgen, maar Tesco hoopt in de toekomst grote ladingen te kunnen bezorgen als de proef volgens plan verloopt. Indien succesvol, wil men in de toekomst de dienst uitbreiden naar heel Ierland.

Bron: Irish Times

0 Reacties

    Plaats een reactie