Manna drone delivery is een partnerschap aangegaan met Just Eat food delivery platform om drone-bezorging aan de inwoners van Dublin te brengen. De bezorgingsdrones van Manna leveren eerst ijs van Ben & Jerry's en premium Thais eten van Camile Thai.

Voedselbezorging

Just Eat gaat samen met Manna Drone Delivery voedsel bezorgen in Ierland per drone. Het gaat in eerste instantie om ijs en Thais eten per drone te leveren, onder andere van producenten als Ben en Jerry's. Hiervoor worden speciale, op maat gemaakt drones gebruikt die de afgelopen jaren uitvoerig getest zijn.

Drone

De op maat ontwikkelde drone MNA-1090 van Manna kan leveren van restaurants naar huizen op een hoogte van 80 meter en een vliegsnelheid van meer dan 80 km / u. De drones kunnen voedsel binnen een straal van 2 km afleveren in minder dan drie minuten. Het gaat om een quadcopter-model met twee motoren op elke arm. De drone is ook uitgerust met een back-up batterijsysteem en twee parachutes voor het geval iets niet volgens plan verloopt.

Just Eat gaat voedsel per drone bezorgen in Ierland

Just Eat en Manna Drone Delivery

"Het is duidelijk dat drone-levering een sneller, schoner, veiliger, goedkoper en kwalitatief beter alternatief biedt dan de huidige methodes. We zijn enthousiast over hoe dat de wereld zal verbeteren.", aldus Manna CEO en oprichter Bobby Healy. Just Eat directeur Amanda Roche-Kelly vult aan: "Technologie vormt de kern van alles wat we doen bij Just Eat, dus we zijn erg blij dat we betrokken zijn bij deze baanbrekende proeven met drones"

0 Reacties

    Plaats een reactie