De nummer 1 FPV brillen fabrikant Fatshark heeft een nieuwe FPV bril ontwikkeld. De Fatshark Dominator SE FPV bril is zwart met oranje en is een stukje goedkoper dan de andere brillen van het merk.

Fatshark Dominator SE

De nieuwe Fatshark Dominator SE beschikt standaard over een 5.8Ghz SpiroNET RH Omni antenne en een 5G8 ontvanger module. Ook is de Dominator SE voorzien van een set -2 dioptrie lenzen. In de bril zitten twee LCD schermpjes met een VGA resolutie van 640x480. De afstand tot de ogen is in te stellen tussen de 59 en 69mm. Dit is gemakkelijk te regelen via een schuifsysteem aan de onderzijde van de bril.

Nieuwe Fatshark Dominator SE FPV bril


Accu

De FPV bril is voorzien van een 1000 mAh accu met LED indicator. De cappaciteit van deze accu is een stuk lager dan de 1800 mAh accu van de Fatshark Dominator V3. Het is tevens mogelijk om een andere 2S of 3S accu van 7 tot 13V aan te sluiten op de FPV bril.

Kwaliteit

De Fatshark Dominator SE is niet voorzien van een head tracker, maar deze is wel als module te koppelen aan de bril. Daarnaast beschikt de bril ook niet over een HDMI input. Kwalitatief is deze dus van een lager segment dan de huidige Fatshark brillen, maar daar is de prijs ook naar.

Kopen

De Fatschark Dominator SE kost 350 dollar en wordt geleverd in een speciale case. Daarnaast krijg je bij de bril ook twee sets met foam voor de face plate en een schoonmaak doekje voor de lenzen.

Nieuwe Fatshark Dominator SE FPV bril

2 Reacties

  1. Mitch

    Werd hoog tijd dat die prijs oplaag ging en nu nog zou ik twijfelen,omdat die lcd schermen ook niet zonbestendig zijn. Zonlicht even op je scherm is dus uit den bozen.

  2. tino

    hello there, is it possible to order the SE googles and ship to germany? thanks tino

Plaats een reactie