Op de jaarlijkse Facebook F8 Developer Conference liet oprichter en CEO Mark Zuckerberg zien hoe je met een DJI Phantom 4 drone via Facebook eenvoudig een live streaming kunt opzetten.

DJI

DJI belooft een software-update eind april dat het mogelijk maakt om camerabeelden van een DJI drone live te streamen naar Facebook Live. Op deze manier kun je letterlijk iedereen mee laten kijken met de livebeelden van je drone.

Modellen

De functie zal beschikbaar zijn voor alle modellen die werken met de DJI GO app, zoals alle Phantom en Inspire drones.

DJI drones gaan live-streamen via Facebook

F8 Conference

De nieuwe functie van DJI werd onthuld door oprichter Marck Zuckerburg tijdens de Facebook F8 in San Francisco. Facebook F8 is een jaarlijkse conferentie gehouden door Facebook, bedoeld voor ontwikkelaars en ondernemers die producten en diensten bouwen rond het populaire smoelenboek. De bijeenkomst vindt plaats in San Francisco, Californië. Voorgaande events begonnen met een keynote-speech van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, gevolgd door diverse breakout-sessies om te focussen op specifieke onderwerpen. De naam "F8" is afgeleid van de traditie op Facebook van het hebben van acht uur hackathons.

0 Reacties

    Plaats een reactie