Vlak voor de CES 2016 van start gaat komt drone fabrikant DJI nog even met een nieuwe drone op de proppen. De DJI Phantom 3 4K wordt toegevoegd in de Phantom 3 serie. Qua camera specificaties doet de quadcopter niet onder voor de DJI Phantom 3 professional. Het enige verschil is dat hij geen gebruikt maakt van DJI LightBridge voor het streamen van video, maar over een goedkopere WiFi verbinding.

DJI Phantom 3 4K

DJI is al tijden lang marktleider op het gebied van drones en opende onlangs haar eerste eigen drone winkel in de Chinese stad Shenzhen. Ook hier moet de DJI Phantom 3 over de toonbank vliegen en dat hopen zij te doen door een goedkoper 4K camera model aan de serie toe te voegen. De DJI Phantom 3 4K filmt weliswaar in 4K, maar beschikt niet meer op de duurdere LightBridge technologie. Daarentegen is de quadcopter uitgerust met een goedkopere WiFi module die moet zorgen voor het overdragen van het video signaal.

Goedkoper

De kleine upgrade zorgt ervoor dat het filmen in 4K ook mogelijk wordt voor mensen met een kleiner budget. De DJI Phantom 3 4K gaat 999 dollar kosten en is daarmee een stuk goedkoper dan de DJI Phantom 3 Professional. Door de WiFi range extender in de controller moet het alsnog mogelijk blijven om live met de camera mee te kijken tot een afstand van ruim 1000 meter. dji-phantom-3-4k-drone-quadcopter-2016dji-phantom-3-4k-drone-quadcopter-2016

0 Reacties

    Plaats een reactie