Vanaf eind volgend jaar zullen in Singapore de eerste drone obers de lucht in gaan. De Infinium-Serve van Infinium Robotics moet het personeel tekort in restaurants gaan aanpakken.

Timbre Group

De Infinium-Serve zal eerst worden geïntroduceerd in 1 van de 5 restaurants uit de Timbre Group in Singapore. Uiteindelijk zal de technologie worden toegepast in alle 5 de restaurants. De exacte prijs om de drones in te zetten in de 5 restaurants staat nog niet vast maar verwacht wordt dat dit in de miljoenen loopt. drone_singapore_ober_testdrone_singapore_ober_test

Tekort aan arbeiders

Door het tekort aan arbeiders in Singapore ziet de eigenaar van de restaurants toekomst in deze technologie. De obers in de restaurants kunnen hun tijd beter gebruiken om het de klant naar wens te maken en feedback te ontvangen.

Drones

De drones kunnen in elk type restaurant worden ingezet en vliegen autonoom door het restaurant, er is dus geen piloot nodig. In het restaurant zal een speciale ruimte ingericht moeten worden om de drones op te laden. charging_area_drone_ober_singaporecharging_area_drone_ober_singapore

Toekomst

In de video is te zien hoe de drone er in de toekomst uit moet zien. Uiteraard moet de drone weinig geluid maken en stabiel vliegen. De klanten kunnen zelf het bord van de drone pakken.

0 Reacties

    Plaats een reactie