Bekijk deze leuke video waarin de NAO robot vraagt of hij even met de drone mag spelen. Professor Grewbeard, de persoon in de video, zegt tegen de robot dat een drone geen speelgoed is. De robot daagt hem uit en vraagt of hij denkt dat hij niet intelligent genoeg is.

Vliegen

De NAO robot krijgt zijn zin en mag een stukje vliegen met de DJI Phantom 2 Vision+. Het gaat de robot nog goed af en weet de drone goed in de lucht te houden. Tot de schrik van Professor Grewbeard blijkt de robot niet ingesteld op het horen van keywoorden waardoor hij hem geen opdrachten meer kan geven. Er breekt even paniek uit, maar dan bedenkt hij zich dat de drone automatisch terug vliegt wanneer de remote controller uitgeschakeld wordt.

NAO robot vliegt met DJI Phantom 2 Vision+ drone

Crash

Het plan werkt en de drone vliegt automatisch terug. Echter had Professor Grewbeard niet de juiste hoogte ingesteld voor de return-to-home functie waardoor de drone in een boom belandde. Gelukkig was de enige schade slechts twee kapotte propellers.

Robot slimmer dan een mens?

Door de menselijke fout van Professor Grewbeard heeft de NAO robot de drone en al het andere technische speelgoed in beheer genomen.

0 Reacties

    Plaats een reactie