Bekijk deze luchtopnames van kitesurfers bij het Maasvlaktestrand bij Rotterdam.

Drone

Vandaag geen tutorial, maar mooie luchtopnames gemaakt door Flying Dutch Fenix. De opnames zijn gemaakt met behulp van een DJI Inspire 1 Pro met Zenmuse X5 camera. De opnames zijn beschikbaar in 1080p. "Afgelopen weekend naar de strand Slufter op de Maasvlakte geweest. Hier waren een aantal gasten lekker bezig met hun kites!", aldus Flying Dutch Fenix.

Kitesurfing Slufter Beach - Maasvlakte Rotterdam by drone

6 Reacties

  1. poco

    Na het bekijken van het filmpje lees ik dat het gefilmd is met een Zenmuse X5 camera , had hier hoge verwachtingen van . Maar na het zien van de films van Flying Dutch Fenix vindt ik het beeld kwaliteit en kleur erg tegenvallen voor zo,n dure camera .

  2. poco

    Van waar wordt mijn reactie verwijderd??

  3. Rob

    Het kan zijn dat jou Youtube account automatisch een lagere beeldkwaliteit kiest? Mogelijk ligt het daar aan...?

  4. Rob

    Met welke windsnelheid heb je hier gefilmd?

  5. Jeroen

    Hi Poco, ik zie vanuit hier idd dat je niet automatisch in 1080P kijkt ;-) .... Check het content nog eens vanuit mijn kanaal! https://www.youtube.com/channel/UC_ng0SJ6RFEInGJmM_wb2Rw Rob, de wind snelheid was niet spectaclair, het regende in ieder geval behoorlijk die middag en ik kreeg na 16:00u een window om te vliegen... Het waaide niet 20 - 25 km pu.

  6. poco

    Hallo Jeroen, kan de film alleen maar in 1080p bekijken op YouTube. Waarschijnlijk ben ik verziekt omdat ik zelf alles op 4K uploud , had graag gezien het verschil van de x5 in 4K in vergelijk met de pphantom 4

Plaats een reactie