Vanaf vandaag is het mogelijk om op je favoriete drone te stemmen tijdens de jaarlijkse Drone van het Jaar-verkiezing. De vier genomineerde drones zijn de DJI Mavic Air, DJI Spark, Parrot Bebop 2 Power en de Ryze Tech Tello drone.

Stem nu op je favoriete Drone van het Jaar 2018!

Drone van het Jaar 2018

Drones zijn erg populair en er komen jaarlijks nieuwe modellen op de markt. Elk jaar komen er nieuwe snufjes en verbeteringen uit om drones nog beter, veiliger en gebruiksvriendelijker te maken. Voor het tweede jaar op rij organiseert DRONES.nl de Drone van het Jaar-verkiezing om te kijken welke drone de meest populaire van het afgelopen jaar is. Tijdens deze verkiezing kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete drone.

Genomineerde drones

Drones.nl heeft vier drones genomineerd op basis van de populariteit van de modellen in het afgelopen jaar. De genomineerde drones voor de Drone van het Jaar 2018 zijn:

Stem nu op je favoriete Drone van het Jaar 2018!

Stemmen

Bezoekers kunnen tot en met 30 september hun stem uitbrengen op hun favoriete drone. Door te stemmen maak je tevens kans om zelf een drone te winnen. Stemmen kan via de website van de Drone van het Jaar: www.dronevanhetjaar.nl

Drone van het Jaar 2017

Vorig jaar wist de DJI Mavic Pro de titel beste drone van het jaar te winnen. Deze drone was de eerste luchtfotografie-drone met een opvouwbaar ontwerp. Hierdoor werd de drone immens populair bij luchtfotografen en reizigers. De Mavic Pro heeft een 4K camera die door een gimbal wordt gestabiliseerd.

Stem nu op je favoriete Drone van het Jaar 2018!

0 Reacties

    Plaats een reactie