Vissen door gewoon je hengel uit te werpen, dat is al lang passé. Laat in plaats daarvan je drone eens een dobber uit de lucht droppen. Met het PGYTECH Airdropsysteem kun je allerlei voorwerpen door de lucht vervoeren én laten vallen. En mocht het vissen helemaal mis gaan, dan is een reddingsboei ook zo gedropt.

PGYTECH lanceert Airdropsysteem voor Phantom 4 Drone

PGYTECH Airdropsysteem

PGYTECH brengt een systeem uit waarmee dronepiloten items kunnen vervoeren en droppen met hun DJI Phantom 4 drone. Hierdoor kan er bijvoorbeeld een reddingsvest bezorgd worden in een noodsituatie.

Drop mechanisme

Het Air-dropping system van PGYTECH is een module voorzien van een speciaal 'drop-mechanisme' dat op afstand kan worden geactiveerd. Via dit mechanisme kunnen kleine, lichte voorwerpen (max. 200 gram) vervoerd en gedropt worden. Het airdropsysteem klik je gemakkelijk onder je drone.

Hoe werkt het?

Voor gebruik van het airdropsysteem heb je geen aparte controller nodig. De C1 of C2 knop op de al bestaande remote controller van de DJI Phantom kan namelijk worden ingesteld als "drop-knop". Wanneer je hier op drukt licht een van de lampen van je drone op. De mechaniek herkent dit als drop-signaal en laat de lading direct vallen. Ook aan de batterijduur is gedacht: het airdropsysteem heeft een interne batterij die binnen een uur volledig opgeladen is.

Materiaal en gewicht

Het PGYTECH Airdropsysteem heeft een nettogewicht van 71 gram en is gemaakt van duurzaam en stevig ABS-materiaal. Het geheel wordt geleverd in een stijlvol en handzaam draagkoffertje. Hierin vind je voldoende accessoires om verschillende droppingen uit te voeren.

PGYTECH lanceert Airdropsysteem voor Phantom 4 Drone

Toepassingen

Toepassingen voor het PGYTECH Airdropsysteem zijn bijvoorbeeld:

  • Bezorgen van medicijnen en pleisters
  • Confetti verspreiden
  • Bezorgen reddingsvest
  • Waterballonnen droppen op dat ene vervelende buurjongetje

Kopen

Het PGYTECH Airdropsysteem is inmiddels verkrijgbaar in Nederland. Het airdropsysteem is compatible met alle Phantom 4 drones, dus ook de DJI Phantom 4 Pro. Deze handige accessoire om droppingen mee uit te voeren kost 99 euro.

PGYTECH

PGYTECH is een Chinese fabrikant van drone-accessoires. Het bedrijf richt zich de laatste jaren vooral op het ontwikkelen van kwalitatieve en hoogwaarde gadgets voor DJI dronegebruikers.

0 Reacties

    Plaats een reactie