DJI heeft een nieuwe variant van de Mavic Pro uitgebracht. De Alpine White is een witte variant van de drone en wordt geleverd als Combo pakket. De drone is een limited edition, dus wie hem wil hebben moet er snel bij zijn.

DJI Mavic Pro

Waar de meeste mensen nog wachten op de levering van de DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo, komt DJI nu alweer met een nieuwe editie van de drone aan. Om het einde van het jaar te vieren heeft de dronefabrikant een witte variant van de DJI Mavic Pro uitgebracht met de naam Alpine White Combo.

DJI brengt winter editie Mavic Pro Alpine White Combo uit

Combo pakket

Anders dan het Fly More Combo pakket dat we reeds kennen, komt dit Combo pakket niet met de DJI draagtas, het oplaadstation en de autolader. Wel ontvang je bij de DJI Mavic Pro Alpine White Combo twee extra accu's, een extra set propellers en een aircraft sleeve.

DJI brengt winter editie Mavic Pro Alpine White Combo uit

Drone

De DJI Mavic Pro Alpine White Combo is een variant op de eerste versie van de DJI Mavic Pro. De drone beschikt dus niet over de Low-Noise propellers en de langere vliegtijd die de DJI Mavic Pro Platinum heeft.

Kopen

De DJI Mavic Pro Alpine White Combo is een limited edition, dus wie hem wil hebben moet er snel bij zijn. Het pakket kost 1.249 euro en is nu al verkrijgbaar via de DJI Store. DJI verwacht de drone met 5 tot 7 werkdagen te kunnen leveren.

DJI brengt winter editie Mavic Pro Alpine White Combo uit

1 Reacties

  1. Bert Peek

    Hebben jullie voor de Mavic Air ook Lowe noise propellers en wat kosten deze evt.

Plaats een reactie