DJI heeft Roger Luo aangesteld als nieuwe directeur. Luo is aangesteld in deze functie om internationale zakenrelaties te ontwikkelen en zich bezig te houden met de productontwikkelingen.

Roger Luo

De nieuwe directeur van DJI, Roger Luo, was ooit een software en hardware ontwikkelaar voor Apple, Foxonn en Siemens. Toen hij voor Benq en InnoLux Corporation werkte was hij verantwoordelijk voor product management, sales, after-sales en marketing voor de wereldwijde markt. Volgens DJI heeft Luo dan ook de nodige werkervaring om de functie bij de dronefabrikant goed te vervullen.

DJI stelt Roger Luo aan als nieuwe directeur

Productontwikkelingen en zakenrelaties

Luo beschikt over een Master diploma in computer engineering van de Santa Clara Universiteit en een Bachelor diploma in Engineering van National Taiwan University. Bij DJI gaat de kersverse directeur aan de slag om de productontwikkelingen in de gaten te houden en nieuwe internationale zakenrelaties te ontwikkelen. Hij moet hiermee een beter inzicht krijgen in het groeiend aantal klanten.

Frank Wang

Frank Wang, oprichter en CEO van DJI, blijft ook actief binnen het bedrijf. Hij blijft zich bezighouden met de productontwikkelingen. DJI richt zich met de drones niet alleen op de consument en luchtfotografen, maar ontwikkelt ook multirotors voor onder andere landbouw, beveiliging, inspecties en landmetingen.

DJI stelt Roger Luo aan als nieuwe directeur

Vice-President of Operations

Roger Luo werkte eerder al bij DJI als Vice-President of Operations. Hier hielp het multi-talent bij het verbeteren en het vernieuwen van DJI drones.

0 Reacties

    Plaats een reactie