DJI heeft een nieuwe update uitgebracht voor de DJI Spark drone. Het is voor piloten van de spark verplicht om de update uit te voeren voor 1 september. Na deze datum zal de drone met een oude firmware niet meer opstijgen.

Update

De nieuwe update voor de DJI Spark drone zorgt ervoor dat de DJI Spark een stuk veiliger door de lucht vliegt. Het opstijgen vanaf je handpalm is geoptimaliseerd evenals het batterij management.

DJI Goggles

Naast de stabiliteit van de drone is de DJI Spark na de update ook volledig te gebruiken met behulp van de DJI Goggles. Deze bril is uitgerust met een HD monitor en laat je op hoge kwaliteit First Person View (FPV) meekijken met je DJI drone.

DJI brengt nieuwe verplichte firmware update uit voor Spark drone

DJI Go 4

De nieuwe software update verschijnt voor de DJI Spark eigenaren direct bij het opstarten van de DJI Go 4 applicatie. Doordat ook de batterijen van de Spark een update hebben gekregen, is het belangrijk de update met al je batterijen uit te voeren.

Verplicht

Doordat de firmware update ervoor zorgt dat de Spark veiliger vliegt heeft DJI het updaten van de drone verplicht. Wordt de drone niet geupdate, dan zal hij na 1 september 2017 niet meer de lucht in gaan.

DJI brengt nieuwe verplichte firmware update uit voor Spark drone

0 Reacties

    Plaats een reactie