DJI is voor het eerst gerangschikt in de top 50 met slimste bedrijven ter wereld.

#25

Ieder jaar stelt de MIT Technology Review een top 50 samen met de slimste bedrijven van het jaar. Dit jaar maakt de Chinese dronegigant haar debuut en komt binnen op de 25e plek van deze toonaangevende lijst.

Met deze 25e plek laat DJI bedrijven als Microsoft, IBM en Tesla achter zich en is slechts twee plaatsen verwijderd van Facebook, welke is te vinden op de 23e plaats.

DJI op 25e plaats in top 50 slimste bedrijven ter wereld van 2017

Leider

Volgens MIT Technology Review dankt DJI haar notering in de lijst aan haar leiderschap in de drone-industrie. Het Chinese bedrijf blijft voortdurend innoveren door kleinere consumenten drones te ontwikkelen tegen een toegankelijk prijsniveau.

DJI op 25e plaats in top 50 slimste bedrijven ter wereld van 2017

DJI

In 2016 had DJI een omzet van 1.4 miljard dollar en ook dit jaar is de verwachting dat de totale verkopen boven een miljard dollars zullen uitkomen. De waarde van het Chinese bedrijf wordt geschat op zo'n 10 miljard dollar.

Top 3

De top 3 van de lijst wordt aangevoerd door de bedrijven Nvidia, SpaceX en Amazon. Zowel de nummder 1 als de nummer 3 investeren ook flink in dronetechnologie. Zo introduceerde Nvidia onlangs een systeem voor drones voor locaties zonder GPS en is Amazon al jaren bezig om bestelling via drones te gaan bezorgen.

0 Reacties

    Plaats een reactie