Walkera heeft een nieuwe Ready to Fly racedrone uitgebracht. De Walkera Furious 215 is een FPV racer voor zowel de beginner als de meer ervaren dronepiloot. De drone heeft een robuust carbon fiber frame met een diameter van 127 millimeter.

Walkera Furious 215

De nieuwe Walkera Furious 215 is volgens vele reviewers de beste racedrone die de fabrikant ooit heeft uitgebracht. Dit komt voornamelijk doordat de drone modulair is opgebouwd waardoor onderdelen makkelijk te vervangen of te upgraden zijn. Ook de 4 milimeter dikke carbonfiber armen zijn erg stevig en makkelijk verwisselbaar. Hierdoor is de drone na een crash veel eenvoudiger zelf te repareren.

Walkera presenteert Furious 215 racing drone

ESC's en motoren

De ESC's van de Walkera Furious 215 ondersteunen Oneshot 125 en Oneshot 42. Hierdoor reageren de motoren zeer snel wat de vliegervaring ten goede komt. De 2500KV krachtige borstelloze motoren worden gecombineerd met 5040, 5 inch tri-blade propellers.

PDB

De Walkera Furious 215 is voorzien van een geïntegreerd Power Distributie Bord (PDB) die de stroomtoevoer door de drone regelt. De drone heeft een XT60 aansluiting voor verschillende 4S accu's. Daarbij kan de piloot zelf zijn set-up samenstellen met accu's van 8cm, 9cm, 10cm, 11cm of 13cm lang. Standaard wordt er een 1300mAh 4S 60C accu meegeleverd.

Walkera presenteert Furious 215 racing drone

Camera

De camera van de Walkera Furious 215 is een 600TVL HD night vision camera met een Field of View (FOV) van 130 graden. De FPV camera geeft een helder en kleurrijk beeld. De hoek van de camera is eenvoudig aan te passen tot 50 graden. Ook is er een mount beschikbaar om een actiecamera op de Walkera Furious 215 te bevestigen. Deze mount is ook in een hoek tot 50 graden verstelbaar.

Walkera presenteert Furious 215 racing drone

Walkera presenteert Furious 215 racing drone

Flight controller

De Walkera Furious 215 is voorzien van een Mainstream F3 flight controller. Deze wordt geleverd met een boot key waarmee de firmware geflashed kan worden. Hierdoor kan de dronepiloot de racing drone tunen naar zijn eigen voorkeuren.

Remote controller

De Walkera Furious 215 wordt geleverd met een deVention Devo7 remote controller. Deze 7 kanaals 2,4Ghz remote controller ligt lekker in de hand en weegt zonder batterij ongeveer een kilo. Ook is het mogelijk om andere receivers aan te sluiten op de drone waardoor het gebruik van andere remote controllers mogelijk is.

Walkera presenteert Furious 215 racing drone

LED's

Aan de onderzijde van de Walkera Furious 215 zijn aan elke arm LED strips bevestigd. Ook aan de achterzijde van de drone zijn felle LED's te vinden. Deze LED's zijn eenvoudig te programmeren in de gewenste kleuren.

Simulator

Voor de beginnende dronepiloot of tijdens de koude winterdagen is er een speciale MR Drone simulator ontwikkeld. Bij aanschaf van de Walkera Furious 215 ontvang je ook een USB dongle en een activatiecode om je vliegskills te trainen in de simulator.

Kopen

De Walkera Furious 215 is vanaf nu verkrijgbaar en kost 399 euro. Daarvoor krijg je een ready to fly set met Devo7 remote controller. Het enige dat je nog nodig hebt is een FPV videobril of videoscherm. Ook ontvang je een code en een dongle om de simulator te spelen op je computer.

0 Reacties

    Plaats een reactie