DJI heeft een nieuwe editie van de DJI Phantom 3 series uitgebracht. Op de Chinese website van de fabrikant wordt het model aangeboden. Deze vijfde quadcopter in de Phantom 3 serie beschikt over een 4K camera en de bekende Vision Positioning System.

Productie

DJI is een tijd geleden gestopt met de productie van de DJI Phantom 3 drones. Dit kwam mede door de grote vraag naar de DJI Mavic Pro drone. Nu de productie van de Mavic weer op gang begint te raken komt DJI alweer met een nieuw model op de markt.

Betaalbare drone

Met het wegvallen van de DJI Phantom 3 drones viel er een gat voor de Chinese dronefabrikant in het aanbod drones. Zo heb je nu pas een DJI drone vanaf 1.099 euro (DJI Phantom 4). Beginnende dronepiloten zullen minder snel een peperdure drone kopen als instapmodel. Daarom vult DJI het gat op met de vernieuwde DJI Phantom 3 SE.

DJI komt met nieuwe betaalbare Phantom 3 drone: DJI Phantom 3 SE

DJI Phantom 3 SE

De DJI Phantom 3 SE drone lijkt op een upgrade versie van de DJI Phantom 3 4K. De WiFi module in de remote controller van de Phantom 3 SE heeft ook een flinke upgrade gekregen. Hierdoor haal je een bereik van maximaal 4000 meter waarop tevens het beeld in 720p HD naar je smartphone wordt verzonden. De camera neemt op in 4K ultraHD resolutie met 30 beelden per seconden. Foto's worden gemaakt met 12 megapixels.

DJI komt met nieuwe betaalbare Phantom 3 drone: DJI Phantom 3 SE

Vision Positioning System

Om indoor vluchten mogelijk te maken is de DJI Phantom 3 SE ook uitgerust met het Vision Positioning System. Deze sensoren aan de onderzijde van de drone zien precies waar de drone zweeft waardoor hij stabiel op een vast punt blijft hangen. Zo kun je veilig indoor vliegen zonder gebruik te maken van GPS.

Kopen

De DJI Phantom 3 SE wordt al aangeboden aan Chinese klanten. Het is niet bekend of en wanneer de drone in Europa verkrijgbaar zal zijn. De DJI Phantom 3 SE kost omgerekend 414 euro .

5 Reacties

  1. Peter Roof

    Q: Is there any one Who can tell me if it possible to order and get the Phantom 3 SE delivered into The Netherlands. And if the answer is yes, do I have to pay tax at the Dutch Customs ? Regards. PR

  2. Peter Roof

    Vandaag mijn Phantom 3 se uit Chin. ontvangen. Super stady, eenvoudige besturing en super view. Totaal incl. aflevering en Customs € 500.-. Levertijd 3 dagen.

  3. Martijn de Ruijter

    Peter Roof, Van waar heb jij de SE vandaan gehaald van welke site? Mvg, Martijn de Ruijter

  4. Ruud

    Beste Peter, Ook ik ben benieuwd waar je hem hebt besteld en ik heb iets gelezen over de FCC modus dat dit niet is toegestaan hier weet jij daar iets vanaf. MVG, Ruud

  5. Theo Penders

    Ik wil deze drone gaan kopen vanwege zijn groot bereikt, 4 km zou mogelijk zijn, en nu lees ik, dat deze drone maar een afstand van 500 meter kan afleggen . Hoe kan dit???

Plaats een reactie