Walkera heeft de nieuwe Voyager 4 officieel aangekondigd. De drone beschikt over een 4K camera met een optische zoom tot wel 18 keer. Daarnaast heeft de quadcopter een intrekbaar landingsgestel waardoor de camera 360 graden in het rond kan draaien.

Walkera Voyager 4

In juli dit jaar liet Walkera de nieuwe Voyager 4 al even zien. De drone zou beschikken over 4G LTE en een camera waarmee je tot 16 keer kan inzoomen.

Camera

De Walkera Voyager 4 is uitgerust met een 4K camera die opneemt met 30 frames per seconden. Daarnaast is het mogelijk om het beeld tot wel 18 keer te vergroten dankzij de optische zoom functie.

Walkera kondigt Voyager 4 officieel aan

Drone

De drone is gemaakt van carbon fiber en is hierdoor erg licht. De grote capaciteit accu geeft je een vliegtijd van zo'n 20 minuten. De batterij beschikt over een intelligent power management systeem en geeft je een signaal wanneer het voltage laag is of de accu bijna leeg is. Hierdoor weet je direct wanneer het tijd is om je drone terug te laten keren.

Walkera kondigt Voyager 4 officieel aan

Vliegmodi

De Walkera Voyager 4 is voorzien van een aantal handige vliegmodi die het vliegen met de drone eenvoudiger maken. Zo hoef je dankzij de headless fly-modus geen rekening te houden met de orientatie van de drone en zorgt de return-to-home functie ervoor dat de drone met één druk op de knop terug vliegt naar zijn startlocatie. Ook is het mogelijk een route uit te stippelen waarop de drone vervolgens vliegt.

Remote Controller

De Walkera Voyager 4 wordt geleverd met de DEVO F18 remote controller. Deze remote controller werkt via het 5.8G signaal en streamt daardoor high-definition video naar je smartphone of tablet tot een afstand van 1 kilometer. De remote controller is voorzien van een accu en geeft je een seintje wanneer deze bijna leeg is.

Walkera kondigt Voyager 4 officieel aan

Kopen

De Walkera Voyager 4 kost rond de 3000 euro. Hiervoor heb je een ready to fly systeem inclusief zoom camera. Of de Walkera Voyager de concurrentie aan kan gaan met dronefabrikant DJI blijft nog maar de vraag. DJI presenteerde eerder dit jaar de nieuwe DJI Inspire 2 drone.

1 Reacties

  1. Mike

    De remote is inmiddels de F8w. De Walkera Voyager 4 is verkrijgbaar bij www.walkerabenelux.com

Plaats een reactie