DJI heeft met de Mavic Pro een tweede prijs in de wacht gesleept bij de BesteProduct Awards 2016. De dronefabrikant moest alleen de Samsung Galaxy S7 (Edge) voor zich laten.

Tweede prijs

Op 27 oktober kondigde DJI de nieuwe Mavic Pro drone aan. Deze revolutionaire drone is volledig inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. De DJI Mavic Pro drone wordt dan ook gezien als de drone van de toekomst die je overal mee naartoe neemt. Om dat deze drone zo vernieuwend en toegankelijk is, heeft de website BesteProduct.nl hem uitgeroepen tot tweede beste product van 2016.

Samsung

Samsung is de beste en slechtse van het jaar. De Samsung Galaxy S7 (Edge) is het beste product van 2016. Volgends de jury heeft Samsung met de telefoon een echte trend gezet en kent de telefoon eigenlijk geen nadelen. De Samsung Galaxy Note 7 is het slechtse product van het jaar. De grote smartphone had problemen met de accu's die plotseling konden ontploffen.

DJI Mavic Pro tweede beste product van 2016

DJI Mavic Pro

Ondanks dat DJI met de Mavic Pro deze prijs heeft gewonnen tasten nog veel klanten in het duister. DJI kampt namelijk met een uitleveringsprobleem en daardoor is er nog geen zicht op wanneer de drone verkrijgbaar is. Tot op heden zijn er slechts een handje vol drones uitgeleverd.

BesteProduct Awards 2016

De consumentenelektronicamarkt wordt jaarlijks overspoeld met nieuwe producten. De consumentenwebsite BesteProduct.nl houdt sinds 2009 de BesteProductAwards, de jaarlijkse vakpersverkiezing van de beste elektronicaproducten.

DJI Mavic Pro tweede beste product van 2016

0 Reacties

    Plaats een reactie