DJI heeft scherpe aanbiedingen op verschillende drones tijdens Black Friday. Daarnaast worden er 700 cadeaus weg gegeven aan mensen die dit weekend een bestelling plaatsen.

Black Friday

De dag na het Amerikaanse Thanksgiving Day staat volledig in het teken van Black Friday. Op deze dag zijn namelijk veel Amerikanen vrij en worden zij naar de winkels gelokt met aantrekkelijke aanbiedingen. Deze dag is inmiddels over gewaaid naar de rest van de wereld en zo heeft ook dronefabrikant DJI scherpe aanbiedingen op drones.

Niet alleen korting

DJI belooft niet alleen korting op drones, maar geeft ook 700 verrassingen weg. Wie iets besteld bij DJI tussen 24 en 28 november maakt kans om een leuk presentje te ontvangen bij de bestelling.

Hoge korting tijdens Black Friday bij DJI

DJI Phantom drones

Dit hele weekend kost de DJI Phantom 4 nog maar 1.199 euro waar hij normaal nu 1.399 euro kost. De DJI Phantom 3 Professional kost dit weekend nog maar 899 euro en voor de DJI Phantom 3 Standard betaal je slechts 499 euro.

DJI Osmo

Naast de drones heeft DJI ook een actie met de Osmo Mobile. Hier krijg je bij je bestelling namenlijk een accu ter waarde van 39 euro cadeau.

Accessoires

Tijdens Black Friday worden de accessoires voor de Inspire 1, Phantoms en Osmo aangeboden met een korting van 5 procent. De Black Friday aanbiedingen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Hoge korting tijdens Black Friday bij DJI

0 Reacties

    Plaats een reactie