DJI heeft uitnodigingen verstuurd voor een speciaal event op 15 november 2016. Het is niet officieel bevestigd, maar het lijkt erop dat de dronefabrikant haar nieuwste Inspire 2 drone gaat presenteren.

Inspire 2?

Precies twee jaar en een dag na de introductie van de Inspire 1 houdt DJI nu een speciale bijeenkomst in Los Angeles waar vrijwel zeker de nieuwste DJI Inspire 2 drone zal worden geïntroduceerd.

Control / Create

De slogan van het event luidt ‘Control / Create' dat logischerwijs duidt op de dual-controller besturing van de Inspire-series. Ook is de locatie van het evenement een aanwijzing, aangezien veel professionele filmmakers in Hollywood, Los Angeles actief zijn.

Update

Aangezien goedkopere modellen zoals Phantom 4 en Mavic Pro inmiddels over betere en extra features beschikken, kon het niet uitblijven dat ook het topmodel uit 2014 een update zou krijgen.

DJI presenteert mogelijk nieuwe Inspire 2 drone op 15 november

Betere video-streaming

Op basis van de recentelijk uitgelekte foto's kunnen we aannemen dat de basis van de quadcopter veel gelijkenis vertoont met de Inspire 1-versie. Op het gebied van technische specificaties mogen we aannemen dat de DJI Inspire 2 een upgrade krijgt op het gebied van video-streaming.

Sensoren

Ook is het zeer aannemelijk dat de DJI Inspire 2 zal worden uitgerust met vergelijkbare sensoren als de Phantom 4 zodat het apparaat obstakels kan detecteren tijdens een automatische volg-missie.

0 Reacties

    Plaats een reactie