Dronefabrikant 3D Robotics heeft een nieuw eBook gepresenteerd met de titel: 'Getting Serious About Aerial Photography'. Het eBook geeft lezers tips voor het verbeteren van luchtopnames en er zijn interviews te lezen met de beste drone fotografen van over de hele wereld.

Alle drones

Het luchtfotografie boek is gemaakt door Oren Schauble en Roger Sollenberger in opdracht van 3D Robotics. Ondanks dat het boek wordt ondersteund door 3D Robotics is het toch gericht op alle drone eigenaren.

3D Robotics presenteert nieuw luchtfotografie eBook

Verbetering in kwaliteit

3D Robotics heeft eerder eBooks uitgebracht waarna zij direct een verbetering zagen in de kwaliteit van luchtopnames. Luchtfotografen kunnen hun foto's delen via social media met #fly3dr.

eBook

In het boek staan veel foto's en handleidingen voor panorama's, luchtfoto belichting en compositie. Ook zijn er interviews te lezen met onder andere Shannon Stent, Saam Gabbay en Dirk Dallas.

Downloaden

Het 84 pagina's tellend boek is gratis te downloaden via de website van 3D Robotics. Je hebt de keuze uit de hoge resolutie pfd van 37 MB, of een mobiel vriendelijke versie van 11 MB.

3D Robotics presenteert nieuw luchtfotografie eBook

0 Reacties

    Plaats een reactie