3D Robotics kondigt een nieuwe software update aan die haar Solo drone naar nieuwe hoogte brengt.

Software

De nieuwe software bevat:
• Augmented Reality
• Custom Geofencing
• Automatic Flight Path Rewinding
• 2 nieuwe Smart Shots: Pano en Zipline
• Auto-Follow: Leash mode
• Boat mode

Augmented Reality

De nieuwe 'Augmented Reality'-functies verbeteren het vlieggedrag en Smart Shot ervaring. De Solo app geeft in real time op het mobiele scherm aandachtspunten weer. Denk bijvoorbeeld aan: een animatie van het vertrekpunt of de aanduiding van het punt waar de camera op gericht is.

Nieuwe software update voor 3D Robotics Solo

Custom Geofencing

De nieuwe software biedt dronepiloten de mogelijkheid om met enkele vingerbewegingen een 'virtueel hek' om de Solo te tekenen. Door vier punten te selecteren in de satellite view ontstaat er een virtueel vangnet rondom de drone. De drone zal vervolgens binnen het geselecteerde gebied blijven en nooit de aangegeven grenzen passeren.

Nieuwe software update voor 3D Robotics Solo

Automatic Flight Path Rewinding

Met een druk op de knop, zal de Solo drone het exacte vluchtpad nalopen van de laatste 20 meter van de vlucht.

Smartshots

Pano
Solo heeft nu een nieuw 'Pano' Smart Shot. Via deze nieuwe Smart Shot-functie kunnen gebruikers gemakkelijk te ontwerpen luchtfoto-panorama's vastleggen.

Nieuwe software update voor 3D Robotics Solo

Zipline
Met de nieuwe Zipline Smart Shot-functie kunnen gebruikers een oneindige kabelbaan creëren met een simpele druk op de knop. De Solo kan vliegen boven en beneden de lijn met aanpasbare snelheid en aanpasbare richting van de camera. Zipline heeft ook een 'Spot Lock' functie voor de focus van de camera op een object dat losstaat van de ingestelde zipline.

Auto-Follow: Leash mode

3DR's Auto Follow modus biedt nu ook een "Leash" modus, waarin de Solo altijd een object zal volgen op instelbare afstand achter het gevolgde object.

Boat mode

Watersportliefhebbers die hun Solo drone regelmatig gebruiken om bij het water op te nemen zullen blij zijn met de nieuwe 'Boat mode'. In deze modus kan de Solo drone ook zonder problemen van een beweegbaar platform (zoals een boot) vertrekken.

0 Reacties

    Plaats een reactie