DJI heeft een nieuwe drone geïntroduceerd voor de professionele markt. Door het grote draagvermogen van de drone is de DJI Matrice M600 is uitermate geschikt voor de filmwereld.

Introductievideo

In een spetterende introductievideo belicht DJI de mogelijkheden van haar nieuwste professionele paradepaardje. Met het grote draagvermogen van de Matrice 600 is het mogelijk om grote, professionele camera's de lucht in te brengen met als resultaat adembenemende beelden van hoge kwaliteit.

Draagvermogen

De DJI M600 is in staat een gewicht van maximaal 6 kilo te tillen. Met maar liefst 6 LiPo accu’s als voeding, kan een vliegtijd van 15 minuten worden behaald bij het maximale gewicht. In combinatie met de DJI Zenmuse X5R vlieg je zelfs tot een half uur met de M600. Bij uitval van één van de 6 meegeleverde LiPo accu’s, worden de overige accu's gebruikt om de drone veilig naar de grond te brengen.

DJI presenteert nieuwe drone voor filmmakers: de Matrice 600

A3 flight controller

De M600 kan worden ge-upgrade naar de A3 Pro uitvoering. Deze versie is uitgerust met de vernieuwde A3 flight controller. Met behulp van 3 GPS en 3 IMU units kan de positie van de drone zeer nauwkeurig worden bepaald. Data afkomstig uit deze GPS en IMU systemen wordt honderden keren per seconde met elkaar vergeleken om een zo nauwkeurig mogelijke lokatiebepaling te bereiken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om een vooraf ingesteld vluchtplan meerdere keren zo goed als exact uit te voeren. Dit is zeer bruikbaar bij het vastleggen van scenes die in meerdere takes worden opgenomen.

Nu beschikbaar

De DJI Matrice M600 is vanaf nu te bestellen. Met een prijs van 5299 euro richt DJI zich met deze drone uiteraard op de professionele markt.

DJI presenteert nieuwe drone voor filmmakers: de Matrice 600

1 Reacties

  1. bas

    Die is cool

Plaats een reactie