Nadat gisteren de nieuwe DJI Phantom 4 drone werd gepresenteerd, is nu bekend gemaakt dat de Chinese dronefabrikant een exclusieve samenwerking is aangegaan met Apple. De nieuwe quadcopter is t/m 23 maart 2016 exclusief verkrijgbaar via de webshop van Apple.

De gloednieuwe drone van DJI die gisteren werd aangekondigd is al te bestellen. Dankzij en samenwerking tussen DJI en Apple kun je de Phantom 4 nu als pre-order voor €1.599 euro bestellen via de webwinkel van de elektronicagigant. Apple - en <a href="http://dr0n.es/phantom4" target="_blank">DJI's webshop</a> - geeft een levertijd van 1-2 weken aan. DJI Flagship Stores en Apple winkels hebben de drone naar verwachting rond 15 maart op voorraad. Overige retailers moeten wachten tot 23 maart, aangezien Apple exclusiviteit heeft voor de verkoop van de DJI Phantom 4 tot deze datum.

Phantom 4 exclusief via Apple te koop tot 23 maart


Retailers teleurgesteld

Door de samenwerking tussen DJI en Apple worden kleinere dronewinkels teleurgesteld. Het is voor deze partijen, die DJI vaak al jaren steunen, vrijwel onmogelijk om te concurreren met Apple. Voor DJI wegen de voordelen waarschijnlijk zwaarder dan de nadelen en zal de fabrikant meer winst kunnen behalen door de samenwerking met Apple.

DJI Phantom 4

De DJI Phantom 4 is een Ready To Fly quadcopter voorzien van GPS, unieke Auto-Follow modus en obstakel ontwijktechnologie. Dankzij de 4K Ultra-HD camera met 3-assige gimbal is het systeem bij uitstek geschikt voor luchtfotografie.

1 Reacties

  1. Jorrit

    Gewoon 300 euro goedkoper in Amerika, waarom vraag ik me dan af...

Plaats een reactie