Op korte termijn is het mogelijk om de trotse eigenaar van een Walkera Furious 320 te zijn; naar verwachting wordt hij eind januari beschikbaar voor de verkoop. De Furious 320, een FPV drone, is een uitblinker op het gebied van snelheid. Daarnaast is hij uniek vanwege zijn kantelbare motoren. Ten slotte beschikt de Furious 320 ook nog over een aantal gamemodes om de drone piloot van entertainment te voorzien.

Walkera Furious 320

De naam Furious voorspelt het al; de nieuwe drone van Walkera is een absolute FPV snelheidsduivel. Snelheden van 120 km/h haalt hij met gemak. Daarnaast beschikt het onbemande racemonster over een uniek concept; hij heeft namelijk kantelbare motoren. Dit houdt in dat de motoren naar voren en achter kunnen rollen waardoor het apparaat stabiel blijft. Dit is ideaal voor tijdens het filmen, aangezien de beelden dan ook stabiel blijven.

Functies

De Furious 320 is uitgerust met een carbon fiber frame en maakt beelden middels een 1080p camera. Daarnaast heeft de drone ook de beschikking over een GPS-functie en is hij in staat om eenvoudig flips en rolls te maken. De Furious 320 maakt gebruik van het CC3D open source systeem. Met dit systeem is het voor experts mogelijk om hun ideeën te delen. walkera-furious-320-fpv-drone-2walkera-furious-320-fpv-drone-2

Gamemodes

Om de piloten van een Furious 320 onbeperkt entertainment te bieden, ondersteunt de drone verschillende gamemodes. De volgende gamemodes worden aangeboden:

  • Battle mode
  • Racing mode
  • Collection mode
  • Teaching mode
  • Challenge mode

Beschikbaarheid

Eind januari ligt de Walkera Furious 320 in de schappen, en voor een prijs van rond de €600,- vliegt hij over de toonbanken.

2 Reacties

  1. GlennPV

    Nice!

  2. le-blanco-fpv

    Hi, heb inmiddels de furious aangeschaft, maar hoe kom je in de gamemodes? Alvast bedankt, Le-Blanco_fpv

Plaats een reactie