Na de vele geruchten was het vandaag eindelijk zo ver, DJI kondigde met trots haar nieuwste model quadcopter aan: Phantom 3.

Presentatie

Tijdens de presentatie in New York City, dat live werd uitgezonden via het YouTube kanaal van DJI, had Eric Cheng, Director of Aerial Imaging, het voorrecht om DJI's nieuwste model aan te kondigen. dji-phantom-3-eric-cheng-new-york-citydji-phantom-3-eric-cheng-new-york-city

DJI Phantom 3

De nieuwste telg uit de DJI familie lijkt qua uiterlijk veel op zijn voorganger. De Phantom 3 quadcopter is accuraat als nooit te voren en beschikt over een verbeterd GPS-systeem. Het nieuwe GPS-systeem maakt gebruik van meer satellieten waardoor de positie van de drone nog beter bepaald kan worden. Door het Vision Positioning Systeem, dat we kennen van de DJI Inspire 1, kan de DJI Phantom 3 nu ook perfect indoor gebruikt worden. dji-vision-positioning-system-phantom-3-drone-quadcopterdji-vision-positioning-system-phantom-3-drone-quadcopter

Livestreamen

De beelden die de camera van de DJI Phantom 3 maakt worden direct naar je smartphone of tablet gestreamd in een HD resolutie van 720p. Daarnaast wordt het mogelijk om de beelden direct via YouTube te streamen zodat iedereen, overal ter wereld, direct mee kan kijken.

Creative Director

Om het voor de beginnende piloot nog makkelijker te maken heeft DJI een Creative Director toepassing in de Pilot App verwerkt. Zo hoef je geen tijden meer te besteden aan je montage en wordt het beeld direct gevormd tot een prachtige video en wordt deze voorzien van muziek. Wanneer de DJI Phantom 3 geland is, is jouw video al klaar. De gemaakte video of foto's deel je direct via YouTube, Facebook of Instagram.

Flight Simulator

Twijfel jij al een tijd om een drone te kopen maar ben je bang om een drone van 1000 euro kapot te vliegen, dan kun je eerst oefenen via de Flight Simulator in de DJI Pilot App. Connect je smartphone of tablet met de transmitter van de DJI Phantom 3 en leer vliegen in een vlucht simulator. Hierdoor kost het maken van beginnersfouten geen geld.

2 modellen

DJI's Phantom 3 is verkrijgbaar in 2 modellen: • Phantom 3 Professional - $1.259,- • Phantom 3 Advanced - $999,- dji-phantom-3-professional-advanceddji-phantom-3-professional-advanced

DJI Phantom 3 Professional

DJI Phantom 3 Professional is een witte quadcopter met een goud randje. De duurste versie van de Phantom 3 is uitgerust met een 4K camera (24 FPS/25FPS/30FPS).

DJI Phantom 3 Advanced

DJI Phantom 3 Advanced is een witte quadcopter met zilveren details. De goedkopere variant is uitgerust met een camera die video opneemt in 1080p (60 FPS). dji-phantom-3-film-strip-presentationdji-phantom-3-film-strip-presentation

Skypixel

Skypixel is een online platform van DJI waar de beste lucht beelden beschikbaar zijn. Met een "Prove Your Worthy" wedstrijd kunnen drone operators hun kunsten laten zien en maken daarmee kans op een DJI Phantom 3 drone.

0 Reacties

    Plaats een reactie