Amerikaanse drone fabrikant 3D Robotics van onder meer de Iris+ en de X8+ komt aanstaande maandag hoogst waarschijnlijk met een nieuwe drone. In een video kondigt de fabrikant een nieuwe drone aan die op 13 april 2015 gepresenteerd wordt. .

Dawn of the Aerial Age

De naam van de video, Dawn of the Aerial Age, geeft een nieuw tijdperk aan. Het lijkt er ook op dat drones steeds meer omarmd worden en het praktische nut van de onbemande luchtvaartuigen wordt steeds meer erkend.

Design

In de video is de drone al te zien en het lijkt erop dat de drone een quadcopter is met een prachtig design. Ook de transmitter, die door een aap bediend wordt, ziet er anders uit dan we gewend zijn van de huidige transmitters en het lijkt erop dat je je smartphone handig kunt verbinden met de transmitter. 3d-robotics-new-drone-13-04-2015-quadcopter3d-robotics-new-drone-13-04-2015-quadcopteraap-transmitter-drone-quadcopter-3d-robotics-13-04-2015aap-transmitter-drone-quadcopter-3d-robotics-13-04-2015

DJI

Deze week kondigde ook drone fabrikant DJI aan een nieuwe drone te lanceren. Vandaag houdt DJI 3 events waar de nieuwe drones gepresenteerd worden.

0 Reacties

    Plaats een reactie