In Italië verschenen deze week reclames op landelijke televisie van uitgever De Agostini die abonnees werft voor haar nieuwe 'Sky Rider Drone'-serie. De serie bestaat uit 55 delen en tijdens het abonnement bouwt iedere abonnee aan zijn eigen SkyRider drone.

De Agostini

De Italiaanse uitgever speelt slim in op de populaire speeltjes met haar serie 'Sky Rider Drone'. Via een aantrekkelijke tv-commercial hoopt De Agostini in haar thuisland abonnees te werven voor deze nieuwe serie. Dergelijke series zijn absoluut niet nieuw, De Agostini is al jaren actief op de Europese markt met boek- en DVD-series, zoals de bekende 'Dinosaurus!' en 'Taarten Decoreren'.

Schitterend ontwerp

Tijdens 'Sky Rider Drone'-serie bouwt iedere abonnee aan zijn eigen 'Sky Rider Drone'. De Sky Rider Drone betreft een quadcopter-model uitgevoerd in de kleuren zwart en rood. Verdere technische specificaties van de Sky Rider Drone zijn niet bekend, maar het uiterlijk is om door een ringetje te halen. Het ontwerp van de rood-zwarte quadcopter is te danken aan Pininfarina. Pininfarina is een designbureau en producent van autocarrosserieën uit de stad Turijn in Italië. Het bedrijf werd in 1930 opgericht door Battista 'Pinin' Farina. Verschillende grote automerken zoals Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Lancia en Fiat maken gebruik van de ontwerpen en carrosserieën van Pininfarina.

Prijskaartje

Het abonnement bestaat uit 55 nummers; het eerste nummer krijg je gratis, het tweede en derde nummer kost €7,99 en elk daaropvolgend nummer kost €15,99, met uitzondering van 4 speciale nummers die €25,99 kosten. Niet alleen een zeer onduidelijke verhaal, maar een simpel rekensommetje (55 nummers à 1 x €0,- + 2 x €7,99 + 48 x €15,99 + 4 x €25,99) leert ons dat je in totaal €887,46 neer moet leggen om zo'n drone van Italiaans design te bemachtigen.

Ook in Nederland?

Bij succes in Italië natuurlijk ook snel te verwachten in andere Europese landen. Wie weet zie je de commercial binnenkort ook op de Nederlandse buis. We betwijfelen of de quadcopter echt zijn bijna 900 euro waard is, maar we moeten wel toegeven dat het design van de Sky Rider Drone echt onweerstaanbaar is en qua uiterlijk vertoon misschien wel een van de mooiste drones op markt.

0 Reacties

    Plaats een reactie